Učitavanje...

Poziv na radionicu "Da nas rijeke ne poplave, smanjimo rizik od poplave!"

28/09/2023

Možemo li se bolje pripremiti na dolazak obilnih kiša i smanjiti rizik od poplava? Kako izbjeći ili smanjiti posljedice poplava, prije njihovog dolaska? Koje negrađevinske mjere možemo poduzeti u prevenciji poplava? Odgovore na ova i slična pitanja vezana uz unaprjeđenje preventivnih mjera i smanjenja rizika od poplava potražite na RADIONICI u organizaciji Hrvatskih voda i partnera projekta VEPAR koja će se održati za područje grada Kutine, područje malog sliva Lonja – Trebež u četvrtak, 28.09.2023. godine u  Poduzetničkom inkubatoru Kutina, Ulica hrvatskih branitelja 2, s početkom u 16,00 sati.

Stručnjaci Hrvatskih voda i partnera projekta VEPAR predstaviti će aktivnosti koje imaju za cilj unaprijediti upravljanje i smanjiti rizike od poplava te pružiti korisne informacije o zaštiti imovine i samozaštiti u slučaju poplavnog događaja.
Pozivamo Vas na zajedničku suradnju i doprinos prevenciji poplava i njihovih posljedica, primjenom negrađevinskih mjera kao nužnom alatu za ostvarenje prilagodbi na klimatske promjene i pripravnosti na sve učestalije pojave obilnih oborina.