Učitavanje...
U tijeku su pripreme za Petrovo

U tijeku su pripreme za Petrovo

24/06/2024

Obilježavanje Dana grada Kutine započelo je koncertom klasične glazbe i nastupom dueta Gilming i Dropulić u POU Kutina gdje su se proteklog vikenda održala još dva zanimljiva događaja. Jedan od njih je kazališna predstava Beskućnika, u kojoj su izveli predstavu "Doći će on po svoje" , a drugi je nastup Bing Bang Percussion ansambla u dvorani Doma kulture.  Posjetitelji su imali priliku poslušati kako u zajedničkim izvedbama zvuče udaraljkaši , a nakon koncerta su se imali priliku i sami okušati u sviranju.

Na Trgu dr. Franje Tuđmana gdje će biti centralno događanje u tijeku su pripreme za Petrovo.

Turistička zajednica sprema se za uređenje trga na kojem će u petak 28. lipnja nastupiti Jole, a u subotu 29. lipnja Nina Badrić. Direktorica Turističke zajednica Ivana Grdić istaknula je kako su pripreme u tijeku i kako očekuju velik broj posjetitelja.

„Tradicionalno naše je Petrovo dobro posjećeno, a tako očekujemo i predstojećeg vikenda. Pripremili smo bogat program poštujući tradiciju i obrtništvo što će biti vidljivo i kroz program i na štandovima, ali tu su i aktivnosti koje djeca vole facepaiting i slično“.

Direktorica TZ Grada Kutine, Ivana Grdić ovim putem poziva naše sugrađane da posjete na koncerte i ponuđene sadržaje te obilježe Petrovo koje traje tijekom cijeloga tjedna do 30. lipnja.