Učitavanje...
Obnova Društvenog doma u Zbjegovači

Obnova Društvenog doma u Zbjegovači

09/07/2024

Gradonačelnik Grada Kutine Zlatko Babić u društvu pročelnika UO za gospodarstvo, poduzetništvo i razvoj Hrvoja Krmelića i suradnika obišao je društveni dom u Zbjegovači gdje su ga dočekali izvođači radova i predsjednica MO Zbjegovača, Nataša Vugrinović.

U društvenom domu započeli su radovi vrijedni 56.000,00 eura. Gradonačelnik Zlatko Babić istaknuo je kako je krajnji cilj radova na uređenju društvenih domova, pa i ovog u Zbjegovači revitalizacija prigradskih naselja, pružanje novih sadržaja u naseljima i poboljšanje kvalitete života u istima. Gradonačelnik je također za slijedeću godinu najavio i početak obnove društvenog doma u Kutinskom selu.

Hrvoje Krmelić, pročelnik UO za gospodarstvo, poduzetništvo i razvoj istaknuo je da uz tekuće kapitalne investicije koje Grad Kutina realizira po pitanju održavanja društvenih domova kroz godinu i mjere koje provodi, u gradskom proračunu nastoji se osigurati 150 tisuća eura kako bi se zadržao kontinuitet održivost tih objekata.

Predsjednica MO Zbjegovača, Nataša Vugrinović u ime svih mještana Zbjegovače iskazala je zadovoljstvo radovima na Domu, ali i sanacijom puta prema mjesnom groblju na Gojlu te projektom Aglomeracija koja je mještanima omogućila priključak na gradski vodovod.