Učitavanje...
Gradonačelnik Zlatko Babić i zamjenica Ivana Grdić u posjeti OŠ V. Vidrić u povodu prvog dana 2023./24. školske godine

Gradonačelnik Zlatko Babić i zamjenica Ivana Grdić u posjeti OŠ V. Vidrić u povodu prvog dana 2023./24. školske godine

04/09/2023

Gradonačelnik Grada Kutine Zlatko Babić u društvu zamjenice Ivane Grdić obišao je Osnovnu školu Vladimira Vidrića gdje su učenici viših razreda pripremili priredbu za svoje prvašiće i na taj način im zaželjeli dobrodošlicu. U gradu Kutini djeluje 6 osnovnih škola, 5 iz redovitog programa i 1 glazbena škola, od kojih su  2 škole, Vladimira Vidrića i Banova Jaruga u pilot projektu cjelodnevne škole. 
 
„Koliko je to u našoj moći sve je spremno. Škola je počela, čak je prvi dan organiziran doručak, ručak i užina za učenike. Malo će se pričekati s dodatnim dijelom sa A 2 i B 1 jer ćemo vidjeti malo kakva je zainteresiranost učenika pa ćemo s tim dijelom početi od sljedećeg tjedna. Udžbenici su spremni, radni materijali su dobiveni  unutar eksperimenta, ne treba se ništa kupovati, sve je naručeno od strane škole. Malo se čeka materijala vezano za eksperimentalne predmete, to očekujemo uskoro“, rekla je ravnateljica škole Snježana Coha o organizaciji cjelodnevne škole.
 
"Ovim putem svim učenicima, ali i njihovim obiteljima, učiteljima, nastavnicima, profesorima i svom nenastavnom osoblju želim uspješnu novu školsku godinu!
OŠ V. Vidrića i OŠ Banova Jaruga dio su projekta cjelodnevne škole te se nadam kako ćemo zajedničkim naporima, kako sa školama, tako i s roditeljima uspješno provesti ovaj pilot projekt na zadovoljstvo i korist naših najmlađih", poručio je gradonačelnik Zlatko Babić ovom prigodom.
 
Prije programa gradonačelnik Zlatko Babić i njegova zamjenica Ivana Grdić obišli su i ormariće koje je Škola nabavila putem humanitarnog koncerta.