GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

Događanja u Kutini

Dom kulture POU Kutina: Predstava Karlstadt Kunst Cabaret
Početno vrijeme:
29. siječnja 2020. 19:00
Category:
Događaj
Opis:

POU Kutina će u Domu kulture ugostiti nagrađenu hit predstavu Gradskog kazališta Zorin dom iz Karlovca, KARLSTADT KUNST CABARET u izvođenju kazališno-plesne skupine pod nazivom “Karlovački pelivani“.

Na duhovit i zanimljiv način Karlovački pelivani stvorili su u ovom umjetničkom cabareu koherentan satirički kolaž u kojem će nam pokazati kako se danas uspijeva u Lijepoj našoj.

„Brza je to, energična i moderna predstava, a to očigledno paše ritmu današnjeg življenja. Čovjek prima sve više informacija u kraćem roku. Pretpostavljam da je zato ljudi i vole gledati više puta jer uvijek vide nešto što su propustili“ rekao je režiser Peđa Gvozdić, i dodao da je predstava namijenjena svim uzrastima.

Na predstavi će se, između velikog broja dinamičnih scena proći i kroz malu školu političkog aerobika, a upravo su s tom točkom Karlovački pelivani nastupili na Super talentu i time pokazali izvrsnu intuiciju za marketing. 

Glume, pjevaju i plešu: Peđa Gvozdić, Giulio Settimo, Vanja Gvozdić, Nenad Pavlović, Petra Cicvarić, Katarina Baban, Azra Gorić, Nino Pavleković, Lovorka Trdin, Sanja Mus, Marino Mihelić, Lino Brozić, Goran Glavač, Dominik Karakašić, Anđela Fajt.

Ulaznice po cijeni od 50,00 kuna (na dan predstave 60kn) u prodaji su u tajništvu POU Kutina, od 7 do 15h (radnim danima).

Rezervacije na tel. 682-318 uz obvezo preuzimanja najkasnije do petka 24. siječnja do 15h.

U Kutini