GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

Najava vatrogasnih vježbi u Petrokemiji


Sutra, 12. svibnja 2023. godine, s početkom u 10 sati u Petrokemiji d.d. održat će se vatrogasna vježba s hitnim službama na postrojenju Dušična kiselina 2 i AN/KAN 2 u Petrokemiji d.d.

Cilj ove vježbe je obuka procesnih djelatnika, dežurnog OIC-a, vanjskih sudionika te profesionalnih i dobrovoljnih vatrogasaca kako bi mogli pravovremeno intervenirati u slučaju potrebe. Također će se provjeriti ispravnost stabilnih sustava za dojavu i gašenje požara, kao i ispravnost i pravilna upotreba zaštitne opreme i sredstava.

U vježbi će uz radnike sa postrojenja Dušična kiselina 2 i AN/KAN 2, dežurni OIC-a, Profesionalne vatrogasne postrojbe Petrokemije, Industrijskog dobrovoljnog vatrogasnog društva Petrokemija Kutina sudjelovati i JVP Kutina,  DVD-i Kutina Grad, Kutina Selo, Repušnica, Husain, Civilna zaštita, MUP Kutina i Hitna pomoć Kutina.

U vrijeme odvijanja ovih aktivnosti postoji mogućnost aktiviranja sirena za uzbunu, a policija će na prometnici kod Petrokemije regulirati promet, pa molimo građane za razumijevanje.11.5.2023. - DruštvoBroj čitanja: 392 ... Autor: Žaklina ...