GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

Skupština DVD Husain


DVD Husain prošle je godine izašao na 13 intervencija. I ove godine će uvijek biti spremni pomoći ljudima u spašavanju života i imovine. Nadaju se da će biti uspješniji, jer nabavili su novo navalno vatrogasno vozilo. Istaknuto je to na 91. redovnoj godišnjoj skupštini DVD-a. „Nažalost zbog problema u transportu i s birokracijom vozilo nije isporučeno u dogovorenom terminu pa ga nismo danas mogli predstaviti. Za koji dan vozilo će biti isporučeno.“, rekao je Zlatko Podhraški, predsjednik DVD-a Husain.

Stalno vježbanje i edukacija te opremanje društva i ove će godine biti u središtu aktivnosti DVD-a Husain. Iz fonda solidarnosti nabavljen je dio nove opreme, uređen je poligon za vježbanje, dovršava se garaža. „Vatrogasci DVD-a Husain i dalje će biti spremni uvijek se odazvati u pomoć. Bilo gdje, kao što smo pomagali u potresom pogođenim područjima.“ Rekao je predsjednik DVD-a te je posebno istaknuo rad s djecom i mladima. Ponosno je istaknuo njihove uspjehe na natjecanjima te je dodao kako će društvo i dalje nastaviti aktivnosti u pomlađivanju. „Zahvaljujem našim članovima na humanosti i požrtvovnosti.“, zaključio je Zlatko Podhraški, predsjednik DVD-a Husain.

Na skupštini su dodijeljena i priznanja i odličja za hrabrost i dugogodišnje članstvo u DVD-u Husain.

Vatrogascima su zahvalili i čestitali na uspjesima i radu: Danijel Lipšanski u ime VZG Kutine, Robert Kolenc u ime gradonačelnika Kutine i Tena Jevak Benčić u ime župana SMŽ.

 

Izvor: radiomoslavina.hr21.3.2023. - DruštvoBroj čitanja: 468 ... Autor: Žaklina ...