GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

Javno izlaganje Prijedloga X. Izmjena i dopuna Generalnog urbanističkog plana Kutine i Prijedloga VI.


 

Dana 07.02.2023. godine u vijećnici Grada Kutine održano je javno izlaganje  Prijedloga X. Izmjena i dopuna Generalnog urbanističkog plana Kutine  i Prijedloga VI. Izmjena i dopuna Detaljnog plana uređenja središta grada Kutine.

Nositelj izrade planova je Upravni odjel za prostorno uređenje i graditeljstvo Grada Kutine a stručni izrađivač tvrtka Grgurević i partneri d.o.o. Zagreb.

 

Javna rasprava trajala je 8 dana, u vremenu od 31.01.2023. do 07.02.2023. godine.

 

 

Javni uvid u Prijedloge Planova mogao se izvršiti u prostorijama Grada Kutine, svakim radnim danom u navedenom razdoblju u vremenu od 8:00 do 14:00 sati Prijedlozi planova bili su dostupni javnosti na mrežnim stranicama Grada Kutine (www.kutina.hr) i Ministarstva prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine (https://mpgi.gov.hr/).

 

 

Odaziv građana i javno pravnih tijela bio je vrlo dobar što je pokazatelj interesa javnosti za značaj prostornog planiranja. Ukupno je obrađeno 35 zahtjeva za izmjenu planova koji će omogućiti realizaciju više značajnih investicija.

 

Po završetku javne rasprave sve primjedbe, sugestije i mišljenja obradit će se u Izvješću o provedenoj javnoj raspravi koje će se objaviti na mrežnoj stranici Grada.

Nakon dobivanja propisanih suglasnosti, planovi će biti upućeni na donošenje Gradskom vijeću Grada Kutine.

 8.2.2023. - DruštvoBroj čitanja: 614 ... Autor: Žaklina ...