GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

Deset godina neumornog rada za potrebite Udruge "UNUK"I u blagdansko vrijeme Udruga nezaposlenih u Kutini, te na kraju isteka ove godine i danas svojim korisnicima uz svakodnevne uobičajene poslove „Pomoć u kući“ dostavila je uz jedan topli obrok i po jedan paket božićnih kolača koje je darovala kutinska slastičarna "ŠARLOTA“.

"Ovom prilikom se najiskrenije zahvaljujemo na donaciji te činjenici da još uvijek ima dobrih ljudi koji prije svega izražavaju empatiju prema našim starim i nemoćnim sugrađanima.
Iskoristili bi ujedno i priliku da se zahvalimo onima koji su nas pratili ove godine u našim aktivnostima kroz razne donacije, a to su: Grad Kutina, CZSS Kutina, Hrvatska Banka za obnovu i razvitak, Kutinski poduzetnici SELK d.d. i Lonia d.d. te našem gradonačelniku Grada Kutine g. Zlatku Babiću koji je prepoznao rad Udruge i zahvaljujući njemu Udruga posluje unatoč svim nedaćama koje nas prate u našem radu. Također sve pohvale našim petero djelatnika koji upornim i nesebičnim radom tijekom cijele godine ostvaruju zavidne rezultate na programu „Pomoć u kući“. 

Sretan Božić i uspješnu dolazeću godinu želi Vam Udruga nezaposlenih u Kutini „ UNUK“' poručili su iz Udruge "UNUK".

 


 23.12.2022. - DruštvoBroj čitanja: 814 ... Autor: Žaklina ...