GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

KONSTITUIRAJUĆE SJEDNICA NOVOGA SAZIVA DJEČJEG GRADSKOG VIJEĆA KUTINA


KONSTITUIRAJUĆE SJEDNICA NOVOGA SAZIVA DJEČJEG GRADSKOG VIJEĆA KUTINA održana je 21. studenoga 2022. godine u 13:30 sati. Nazočili su: Željko Tomičić, pročelnik; Martina Prochazka Kovačić, referent; Marija Lenić, voditeljica Dječjeg gradskog vijeća  te Hana Ružička, predsjednica prošlog saziva  Dječjeg gradskog vijeća Kutina. U novi saziv su izabrani na razini škola sljedeći učenici/vijećnici: Magdalena Žnidarić, Ante Kojundžić, Julija Počekal, Filipa Knežević, Mia Žutić, Lorena Bosnar, Fran Kovačević, Tara Nikitović i David Vagner.

Hana Ružička otvarila je sjednicu uz pozdrave nazočnima, pozdravnu je riječ održao pročelnik Željko Tomičić te su se predstavile voditeljica Marija i koordinatorica Martina Prochazka Kovačić poželjela je dobrodošlicu novim vijećnicima i uspjeh u daljnjem radu DGV-a.

Voditeljica  Marija Lenić upoznala je vijećnike s radom Dječjeg gradskog vijeća; objasnivši ulogu Dječjeg vijeća i njegovom značenju u životu djece  te izvjestila nazočne o aktivnostima koje je provodio stari saziv DGV-a. Nakon toga su se slijedi predstavljanje novih članova Dječjeg gradskog vijeća – vijećnika. Potom je uslijedilo konstituiranje, tj. izbor predsjednika/ce i  zamjenika/ce Dječjeg gradskog vijeća. U Povjerenstvo za odabir imenovani su  Martina Prochazka Kovačić, Marija Lenić i Željko Tomičić te Hana Ružička.Utvrđen je broj nazočnih vijećnika. Podijeljene su Kandidacijske liste. Izglasana Filipa Knežević za predsjednicu novoga Saziva, a Mia Žutić njenu zamjenicu. Pročelnik je čestitao novom Sazivu te novoj predsjednici i njezinoj zamjenici i svi ostali su čestitali izabranima; osjetio se timski duh. Nova Predsjednica i zamjenica zahvalile su na odabiru uz nadu da će uspješno voditi DGV-a.   


 


 

 

 

 

 

 

 

 25.11.2022. - DruštvoBroj čitanja: 701 ... Autor: Žaklina ...