GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

OBAVIJEST O PRIVREMENOM ZATVARANJU PROMETA – DIO ULICE STJEPANA RADIĆA, DIO ULICE ANTUNA GUSTAVA MATOŠA I DIO ULICE TRG KRALJA TOMISLAVA i SJEVERNI IZLAZ IZ ŠKOLSKE ULICE U KUTINI


Obavještavamo sve građane Grada Kutine da se zbog asfaltiranja privremeno za sav promet zatvara dio ulice Stjepana Radića u Kutini od križanja s ulicom Kralja Petra Krešimira IV do križanja s ulicom Antuna Gustava Matoša, istovremeno se zatvara dio ulice Trg kralja Tomislava od križanja s ulicom Augusta Šenoe te u nastavku dio ulice Antuna Gustava Matoša do križanja s ulicom Kralja Zvonimira i sjeverni izlaz iz Školske ulice dana 25.11.2022. godine.

Za vrijeme izvođenja radova prolaz navedenom ulicom biti će moguć samo za stanare ulice i školski autobus za osnovnu školu Vladimira Vidrića.

 

Obilazni pravac kretanja je ulicom Kralja Petra Krešimira IV, zatim ulicom Bartola Kašića, Andrije Kačića Miošića, Antuna Gustava Matoša, Kralja Zvonimira, Bana Josipa Jelačića, Augusta Šenoe, te dalje na Trg kralja Tomislava i obrnuto.

  

Mole se građani za oprez i poštivanje zabrane prometa.

 24.11.2022. - DruštvoBroj čitanja: 250 ... Autor: Žaklina ...