GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

Službeno uručenje certifikata sustava upravljanja kvalitetom i sustava zaštite okoliša Eko Moslavini26. 10.2022 godine u gradskoj vijećnici Grada Kutine održano je službeno uručenje certifikata sustava upravljanja kvalitetom i sustava zaštite okoliša prema zahtjevima normi HRN EN ISO 9001:2015 i HRN EN ISO 14001:2015.

 

Certifikate je uručila izvršna direktorica certifikacijske kuće Quality Austria Adriatic – Andrea Ivezić, a ispred EKO MOSLAVINA d.o.o., iste su preuzeli direktor Danijel Husnjak, dipl. ing. građ. i predsjednik Skupštine Društva, gradonačelnik Zlatko Babić. Temeljeno na normama ISO 9001:2015 i ISO 14001:2015, donesena je Politika kvalitete i okoliša Eko Moslavine d.o.o., koja je stalni podsjetnik na postignuća i ciljeve koje tvrtka želi ostvariti sustavom upravljanja kvalitetom i okolišem.

 

"Eko Moslavina d.o.o. svoje poslovanje temelji na zalaganju svih zaposlenih u postizanju zadovoljstva korisnika usluga prikupljanja, prijevoza i zbrinjavanja otpada, a u skladu s visokim etičkim načelima i standardima poslovnog ponašanja, društvenoj odgovornosti i usmjerenosti na održivi razvoj, temeljem donesene Politike kvalitete i okoliša. S našim poslovnim opredjeljenjem upoznajemo sve zainteresirane strane kako bi i oni dali svoj doprinos očuvanju okoliša i prirodnih vrijednosti za buduće naraštaje", poručili su iz spomenute tvrtke.

 30.10.2022. - DruštvoBroj čitanja: 519 ... Autor: Martina ...