GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

Novi umjetni travnjak na nogometnom igralištu HNŠK Moslavine


Umjetni travnjak na pomoćnom igralištu u Sportskom parku predan je na upravljanje Sportskom centru Kutina, a koristit će ga HNŠK Moslavina. Travnjak je donacija HNS-a Gradu Kutini. „HNS je u Hrvatskoj donirao 18 umjetnih travnjaka i veseli nas što smo na ovaj način dali doprinos razvoju nogometa u Kutini“, rekao je Marijan Kustić, predsjednik HNS-a.

Davor Ivić, predsjednik NS SMŽ dodao je kako je HNS na području županije donirao 5 umjetnih travnjaka.

 

Nakon 15 godina postavljen je novi umjetni travnjak na ovom terenu važnom za sve uzraste kutinskih nogometaša. Na projektu novog travnjaka, ukupne vrijednosti oko 1,8 milijuna kuna, surađivali su Hrvatski nogometni savez, Grad Kutina i Športski centar Kutina.

     Obnovljeni travnjak i igralište najčešće koriste mlađi uzrasti i HNŠK Moslavina. Predsjednik kluba Tomislav Kojundžić stoga je zahvalio svima uključenima u projekt.

HNS-u, Gradu Kutini i SMŽ te Sportskom centru Kutina čestitali su i zahvalili Mihael Jurić, zamjenik župana SMŽ i Robert Kolenc, izaslanik gradonačelnika Kutine i predsjednik Zajednice Sportskih udruga Grada Kutine.

     Čestitkama se priključio i Zorislav Srebrić, dugogodišnji tajnik HNS-a, a danas viši savjetnik predsjednika HNS-a. „Bio sam prisutan otvorenju glavnog nogometnog terena u Kutini 1964. godine i veseli me što se u Kutini nogomet i dalje razvija.“ Istaknuo je Srebrić.

Novi travnjak u vrijednosti 1,5 milijuna kuna donirao je Hrvatski nogometni savez, a prateće radove financira Grad Kutina s oko 300.000 kuna iz svog proračuna.

 29.9.2022. - DruštvoBroj čitanja: 448 ... Autor: Žaklina ...