GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

U Brckovljanima uspješni najmlađi streličari SK Korosa


U nedjelju, 11. 09. 2022. godine u organizaciji SK SESVETE u Brckovljanima održan je turnir FITA 720 + MIX TEAM. Za Streličarski klub Koros nastupilo je deset streličara, od toga osam najmlađih koji su nastupali u kategoriji U 21 te tako stekli uvjete da nastupaju i kao mix timovi.

SK Koros je imao 5 mix timova, a najuspješniji su bili Sara Stojčević i Andrija Kovač kao srebrni, te Tena Abramović i Dorian Znika kao brončani.

 

 U pojedinačnoj konkurenciji Tena Abramović je bila druga, a Sara Stojčević treća, dok je u muškoj konkurenciji Andrija Kovač bio drugi, a Leo Znika je zauzeo treće mjesto. Čestitke svima, a najviše najmlađima Dori Antolić i Tari Barić kojoj je ovo bio prvi turnir i koje su nastupale u puno starijoj kategoriji kako bi cijeli tim imao uvjete za nastup mix timova. 

 

„Vanjska sezona za najmlađe je gotova, i idemo u pripreme za dvoransku sezonu koja počinje turnirom u Kutini 16.10.2022. godine“, poručili su iz SK Korosa.16.9.2022. - DruštvoBroj čitanja: 273 ... Autor: Žaklina ...