GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

Tena Kačmarčik ponovno nezadrživa


U subotu 21. 05. u Zaboku je održan 9. ZABOK OPEN u kickboxingu, disciplinama point fighting, kick light i light contact za sve dobne uzraste. Nastupilo je ukupno 265 natjecatelja u 330 startova. Kutinčani su nastupili sa svojom mlađom ekipom, mlađim kadetima početnicima i kadetima. Kutinčani su usvojili ukupno 3 zlata, 3 srebra i broncu.

Najviše su se iskazačo kadetkinja Tena Kačmarčik i kadet Ivor Neralić.

Tena je u svojoj kadetskoj skupini pokazala nadmoć svojim odličnim nožnim tehnikama te je svoje suparnice vrlo brzo poentirala i dolazila do pobjeda. U svojoj skupini -32 kg svladala u PF ½ Iva Vrbanić (Tigar-KA) 10:0; u finalu Lucija Babić (Tigar-KA) 5:0.

Ivor Neralić pokazuje da ima sve bolji osjećaj za duel borbu te se od njega mogu očekivati sve bolji i bolji rezultati. U skupini -37kg. PF svladao je  ½ Nikola Ban (BTI-Zabok) 6:0, a u finalu Tomislav Vrankovečki (Bušido) 14:4.

Prvo mjesto je osvojila i mlađa kadetkinja Ema Harmicar -32kg PF. U ½ svladala je Hana Mikulec (Bušido) 5:1, a u finalu Tenu Hrvojević (Tigar-Slunj) 7:5. Polako, ali sigurno gradi put ka vrhu u PF.

U istoj skupini je radila i Dora Frece koja je u ½ izgubila od Tene Hrvojević s 14:10.

Renata Hoško morala se ovaj puta zadovoljiti drugim mjestom. Požrtvovno je radila u skupini -42kg PF, u ½ pobijedila je Eliza Bektoša (Zeus) 11:8, dok je finalnu borbu izgubila od zaista odlične Dore Matić (Jastreb) s 11:1.

Za srebro je odradila i Gabrijela Starčević-42kg.PF. U 1/2 je svladala Katarinu Katanić (Moslavac) 8:3;da bi u finalu izgubila od Arijane Miletić (Moslavac) 14:3.

U kick lightu starijih kadeta početnika -47kg, Andri Hasić je izgubio finalnu borbu od Enis Izahiri (Tigar-Ka) 0:3.

Za petnaestak dana Kutinčane očekuje nastup sa svojim ponajboljim natjecateljima na klupskom svjetskom kupu u Budimpešti gdje će se konačno potvrditi tko je spreman za svjetsko kadetsko i juniorsko prvenstvo u Italiji u devetom mjesecu.

 25.5.2022. - DruštvoBroj čitanja: 583 ... Autor: Žaklina ...