GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

Putovanje je cilj


* Jer putovati se mora putopisnu knjigu Igora Kukeca Brmbija predstavio je MK Vilenjaci Kutina u svom Club houseu na Gojlu.

Igor Kukec na motoru je u proteklih 8 godina proputovao 350 tisuća km te je pet puta putovao na Nordkapp, najsjeverniju točku Europe. Brmbi je ostvario cilj te je putovao do svih krajnjih točaka euro-azijskog kontinenta na istoku, zapadu, sjeveru i jugu. 

„Putovanje je cilj, jer putovati se mora. Svatko to može, samo se treba odlučiti i jednostavno krenuti na put.“, rekao je Igor Kukec govoreći o knjizi u kojoj opisuje svoje putovanje te zemlje koje je posjetio i kulture s kojima se susreo. „Putovanja su me obogatila i to je vrijedno svakog novca i truda uloženog u putovanje.“, zaključio je Igor Kukec.

Brmbi će uskoro opet na Nordkapp. Nova putovanja će financirati prihodom od prodaje knjige, a jedan dio prihoda Brmbi će darovati u humanitarne svrhe.

 

U ime Grada Kutine predstavljanju knjige je prisustvovao Mišel Novosel, pomoćnik pročelnika za gospodarstvo, poduzetništvo i razvoj.

 

Izvor: radiomoslavina.hr

 

 10.5.2022. - DruštvoBroj čitanja: 533 ... Autor: Žaklina ...