GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

Pravna klinika u Gradskoj vijećnici 20. 05. od 10 do 14 sati


Obavještavaju se građani da Grad Kutina u suradnji s Pravnom klinikom Sveučilišta u Zagrebu organizira pružanje besplatne pravne pomoći koja će se održati u petak, 20. svibnja 2022. godine od 10,00 do 14,00 sati u Gradskoj vijećnici, I kat, Trg kralja Tomislava 12. 

Besplatnu pravnu pomoć pružat će studenti Pravne klinike Sveučilišta u Zagrebu. Zainteresirane stranke moraju sa sobom ponijeti svu relevantnu dokumentaciju koja se odnosi na njihov slučaj te osobnu iskaznicu i OIB.

Osnovni cilj projekta vanjske klinike jest pružanje pravne pomoći socijalno ugroženim građanima na svim područjima Hrvatske. Projekt vanjskih klinika organiziran je u suradnji s organizacijama civilnog društva i jedinicama lokalne samouprave. 

Glavna je svrha vanjskih klinika doprijeti do socijalno ugroženih skupina građana izvan područja grada Zagreba kojima je potrebna besplatna pravna pomoć, a koji nisu u mogućnosti doći u Zagreb do prostorija rezidentne klinike. Vanjske su klinike poseban oblik sudjelovanja kliničara u radu Pravne klinike koje pružaju dvostruku korist.9.5.2022. - DruštvoBroj čitanja: 435 ... Autor: Žaklina ...