GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

10. (posljednje) kolo Paket24 Premijer lige - Liga za ostanak = RK Moslavina – RK Karlovac 30:25


Rukometaši kutinske Moslavine pobjedom nad  RK Karlovac osvojili su 5. mjesto Premijer lige za ostanak i izborili nastup u Premijer ligi i slijedeće sezone!

Subotnja večer dugo će se pamtiti među poklonicima RK Moslavine. U predivnoj atmosferi, pred gotovo punom dvoranom, RK Moslavina je u odlučujućoj utakmici pokazala veliku želju i hrabro odigrala najvažniju utakmicu sezone. RK Karlovac je i drugi put nadigran.

Bila je to prava „ratnička“ utakmica, prepuna  lijepih akcija koje su mnogobrojnu kutinsku publiku i navijače „Gerile“ više puta dizale na noge radi ovacija domaćim igračima. Kraj utakmice cijela je dvorana dočekala na nogama i dugotrajnim pljeskom nagradila domaće rukometaše za sav trud i izvedbe koje su pokazali ove sezone u Premijer Ligi.

 

Velike pohvale idu cijeloj ekipi i stručnom stožeru, a posebno vrijedi istaknuti sjajne izvedbe Vozaba i Kligla sa po 9 pogodaka, Crnojevića sa 4, Vučelića (2), Horvata (1), Slukana, Mihaljevića (3), Mudrinjaka (14 obrana), Lukesa, Šušnju (2), Mrkalja, Frdelju, Vidoša, Masneca, Kristića i Daničića.

Nakon zadnjeg kola poznato je da Ligu napuštaju RK Dubrovnik i RK Spačva, a u dodatne kvalifikacije za popunu Premijer Lige idu RK Umag i RK Karlovac.

 9.5.2022. - SportBroj čitanja: 502 ... Autor: Žaklina ...