GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

Dan planeta Zemlje na biciklu u Moslavini


Ovoga vikenda u Moslavini očekuje nas, sada već tradicionalna, biciklijada u povodu Dana planeta Zemlje na biciklu u Moslavini.

23. travnja će se program biciklijade sastojat od rekreativne vožnje po zadanoj ruti koja prolazi pored zanimljivih primjera građevinske baštine, vinskim cestama i ostalim zanimljivim atrakcijama. Svim posjetiteljima ponuđene su dvije rute vožnje; duža za iskusnije bicikliste i kraća obiteljska ruta. Zajednički start ruta će biti na prostoru Trga dr. Franje Tuđmana sa zajedničkim ciljem na prostoru jezera Bajer u Kutini, gdje sve posjetitelje očekuje prigodan program.

24. travnja će posjetitelji imati priliku upoznati ljepotu regionalnog parka Moslavačka gora. Program se sastoji od esktremne biciklističke rute, za malo iskusnije bicikliste, a za sve one koji vole duge šetnje, planinarenje i istraživanje, organiziran je Planinarski pohod na Moslavačku goru sa zajedničkim ciljem na najvišem vrhu Humka.

Označite na kalendaru „23. i 24.4.“ i pridružite nam se na još jednom Danu planeta Zemlje na biciklu u Moslavini“, poručili su iz Turističke zajednice grada Kutine.

 


19.4.2022. - DruštvoBroj čitanja: 535 ... Autor: Žaklina ...