GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

Vanja Burmudžija državni prvak u kickboxingu


U subotu , 09. 04. 2022. godine u sportskoj dvorani Marino Cvetković u Opatiji je održano HP u kickboxingu. Natjecalo se u disciplinama low kick (S), kick light (J) i light contactu (Sk). Ukupno je nastupilo 238 natjecatelja iz 53 kluba. Natjecanje je otvorio gradonačelnik grada Opatije Fernando Kirigin na kojem je sudjelovao i glavni tajnik HO Siniša Krajač.
Natjecanje se moglo pratiti u živo na portalu CroRing.

 U kategoriji starijih kadeta u disciplini light contact -63kg, ponovo je sjajio Vanja Burmudžija koji je kroz tri sjajne pobjede došao do prvaka države. Pobijedio je: ¼ Mauro Ozretić  (Pit Bull)3:0; Luka Palma (Vrsar) 3:0i u finalu Raula Labinca (King) 3:0.
Anđelina Filipović osvojila je srebro - (Sk) te se također odlično nosila sa svojom konkurencijom u light contactu skupina -55kg. Ona je pobijedila u ¼ Paula Ivan Medved (Sušak) 3:0; ½ Marija Antoneta (Zmaj) 3:0,i izgubila finale od Ane Jović (Sušak) 0:3.

 Patrik Šimunović u konkurenciji SK light contac-42kg je također odradio vrlo dobro svoju finalnu borbu protiv vrlo borbenog Noe Švegara i zgubio s 2:1.
Tara Gačeša je radila kick light u juniorkama. Pokazala je vrlo dobru borbu, ali je u polufinalu izgubila od bolje Nike Pavičić (Velebit) 3:0.
"Kutinčani su se pokazali vrlo dobro borbeno pripremljeni, te se i  dalje mogu očekivati  odlični i vrlo dobri rezultati s državnih prvenstava", poručio je trener  Josip Cerovec.

 

      

 

 

 11.4.2022. - SportBroj čitanja: 463 ... Autor: Žaklina ...