GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

RK Moslavina – RK Umag 38:31


Rukometaši kutinske Moslavine na najbolji su mogući način razveselili svoje navijače i još jednom odličnom izvedbom u subotu, potpuno zasluženo pobijedili i nadigrali sastav RK Umag.

 

Od prve su minute domaći rukometaši svima dali do znanja da bodovi ne putuju u Umag, svakim su napadom povećavali svoju prednost te je ona već na poluvremenu iznosila nedostižnih 21:14. Nastavak utakmice donio je pregršt lijepih akcija koje su mnogobrojnu kutinsku publiku i navijače „Gerile“ više puta dizale na noge radi ovacija domaćim igračima. Kraj utakmice dočekan je s uvjerljivih 38:31 za RK Moslavina.

 

Velike pohvale idu cijeloj ekipi i stručnom stožeru, a posebno vrijedi istaknuti sjajne izvedbe Vozaba (8 pogodaka), Kligla i Vučelića sa 7 pogodaka, Horvata (4), Crnojevića (3), Slukana (4) , Mihaljevića (2), Mudrinjaka, Lukesa, Šušnju, Mrkalja(1), Frdelju, Vidoša, Masneca (1), Bartu i Daničića (1).

 

Ovom pobjedom RK Moslavina nakon 6 odigranih kola zauzima odlično 4. mjesto s osvojenih 18 bodova na tablici Lige za ostanak i na korak je da i matematički osigura ostanak u Premijer Ligi, u preostala četiri kola.

 

Bjelovar i Trogir imaju samo bod više, a Zamet, kao prvoplasirani, ima 20 bodova. 5. i 6. mjesto zauzimaju Dubrava sa 16 i Karlovac s 15. 7. i 8. mjesto, koje vode u dodatne kvalifikacije za ostanak, trenutno drže Rudar s 11 bodova i Umag s 10. Deveta je Spačva s 9 bodova i posljednji Dubrovnik sa samo 3 boda, najbliži su direktnom ispadanju iz Premijer Lige.

 

Sljedeće kolo na rasporedu je u subotu 09.04., a RK Moslavina gostuje u Zagrebu kod RK Dubrava.


4.4.2022. - SportBroj čitanja: 546 ... Autor: Žaklina ...