GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

Održan drugi završni modul edukacije 'Menadžment volontera' u sklopu programa Volonterskog centra Zaklada Sandra Stojić Kutina


Drugi završni modul edukacije 'Menadžment volontera' u sklopu programa Volonterskog centra Zaklada Sandra Stojić Kutina održan je u prostoru Hrvatskog doma u Garešnici. Program financira Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike. Voditeljica/trenerica radionice je bila Meditta Hajdinac zajedno s upraviteljicom Zaklade Biserkom Stojić.

Na radionici je sudjelovalo ukupno šest sudionika iz četiri organizacije civilnog društva, a tema drugog modula je bila 'Potvrda o stečenim kompetencijama i promocija potvrde'. Sudionici su nakon saslušanog predavanja i dobivenih informacija na kreativan način sami ispisali Potvrdu o stečenim kompetencijama za postojećeg ili zamišljenog volontera u svojoj organizaciji. Na taj način su aktivno sudjelovali na radionici i pokazali da su usvojili znanje za samostalno izdavanje Potvrde o kompetencijama volontera za određenu svrhu.

Po završetku edukacije svi su dobili Potvrdu o sudjelovanju odnosno o osposobljenosti za Koordinatora volontera. 

"Svim novim osposobljenim koordinatorima volontera čestitamo i želimo puno sreće i uspjeha u osmišljavanju i provedbi novih volonterskih programa u njihovim organizacijama", poručuju iz Volonterskog centra Zaklade Sandra Stojić Kutina.

 17.11.2021. - DruštvoBroj čitanja: 373 ... Autor: Martina ...

RSS