GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

Izložba rukotvorina Udruge umirovljenika Petrokemije


Izložba ručnih radova i rukotvorina u organizaciji Udruge umirovljenika Petrokemije tradicionalan je događaj koji Udruga organizira u sklopu obilježavanja Dana Grada Kutine.
 


U Metanskoj ulici br.9, prostoru Udruge umirovljenika Petrokemije novijeg datuma, priredbu je otvorio zbor Udruge umirovljenika Petrokemije.


Zbor radi aktivno uz voditeljicu Renatu Brozović, a na  održanoj priredbi predstavio se bogatim repertoarom. Priredbu su pjesmama uveličale i članice udruge koje pišu i stvaraju, Nevenka Pelcman i Marija Ljubić.
  


Voditelj Udruge Branko Straga pozdravio je članove udruge i goste priredbe među kojima i gradonačelnika Zlatka Babića, te mu zahvalio na podršci u radu Udruge.
 


Izložbu je otvorio gradonačelnik Zlatko Babić koji je tom prilikom pohvalio aktivnosti Udruge umirovljenika Petrokemije koja usprkos koroni ima motivaciju za rad.


Umirovljenici pišu, izrađuju nakit i rukotvorine, bave se ručnim radom, slikaju te se redovito sastaju i na plesnim večerima.


Presjek svojih aktivnosti prezentirali su i na ovoj priredbi koju su posvetili Danu Grada. Tom prilikom gradonačelnik je uručio zahvalnice svim sudionicima izložbe.


 
 
  Izvor: radiomoslavina.hr4.11.2021. - DruštvoBroj čitanja: 863 ... Autor: Žaklina ...