GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

u Kutini

SK Koros na državnom prvenstvu


Protekli vikend,  18. i 19.09. 2021., u Novom Marofu održano je prvenstvo Hrvatske koje je bilo vrlo uspješno za Streličarski klub Koros iz Kutine.

 

Predstavnici Kluba su bili Ivan Juretić, Eduard Znika, Igor Vujatović i Katarina Nosil koji su nakon iscrpnih eliminacija uspjeli doći do zasluženih medalja. 

Katarina Nosil je u kategoriji IB nakon eliminacija osvojila 2. mjesto, a drugi dan turnira u kategoriji LB osvojila 1. mjesto i tako postavila i novi državni rekord. 

Igor Vujatović u kvalifikacijama zauzima 13. mjesto i s te početne pozicije u eliminacijskom dijelu natjecanja uspijeva pobijediti četiri vrsna streličara i tako zauzeti 3. mjesto u instinktivnoj kategoriji. 


"Čestitamo svima i počinjemo pripreme za dvoransku sezonu koja započinje 17. 10. 2021. turnirom u Kutini te se ovim putem zahvaljujemo na podršci sponzorima Gradu Kutini, Sportskom centru Kutina, Lukač osiguranje, Arđent d.o.o. Novska i Selk Kutina", poručili su iz SK Koros.22.9.2021. - SportBroj čitanja: 330 ... Autor: Žaklina ...