GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

PRIOPĆENJE GRADA KUTINE U SVEZI OBJAVE JAVNOG POZIVA ZA DIREKTORA TD EKO MOSLAVINAJavni natječaj za izbor direktora poduzeća EKO Moslavina d.o.o. rezultat je  procesa koji je uslijedio nakon sjednice Gradskog vijeća Grada Kutine održane 1. srpnja ove godine, a na kojoj izvješće direktorice Cvrtile o radu EKO Moslavine nije dobilo nijedan glas. Preciznije, 5 vijećnika je bilo suzdržano, a svih ostalih 14 su bili protiv.


Kao razloge neprihvaćanja izvješća vijećnici su navodili loše poslovanje te izrazito loše međuljudske odnose u tvrtki na koje su se radnici konstantno žalili. Česti su bili i prigovori djelatnika Upravnog odjela zaduženog za komunalnu djelatnost, kao i članova Skupštine društva. Dodatno, bez obzira na to što je u vlasničkoj strukturi, Grad Popovača je donio odluku da samostalno obavlja djelatnost gospodarenja otpadom na svome području što ima velike negativne učinke na poslovanje EKO Moslavine. 
Napominjemo kako vlasničku strukturu tvrtke EKO Moslavina čine Grad Kutina, Grad Popovača, Općina Velika Ludina i privatna tvrtka Ventus u manjem udjelu.

14.9.2021. - DruštvoBroj čitanja: 1317 ... Autor: Žaklina ...