GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

Uspješan vikend za strijelce MagnumaOvog vikenda strijelci Magnuma nastupili su na Prvenstvu Hrvatske održanom u Osijeku na streljani Pampas.Natjecalo se pištoljem velikog kalibra . Ekipa u sastavu Robert Sviben ,Marko Slota, Željko Pogačić i Stjepan Sviben svojim dobrim gađanjem ostvarili su zapažen uspjeh s obzirom na uvjete treniranja i priprema za natjecanja na otvorenom.

Marko Slota kao mlađi senior jako dobrim gađanjem zauzeo je 2. mjesto dok je Robert Sviben ušao u finalno gađanje kao šestoplasirani.
„ S obzirom na to da je ovo natjecanje s najviše prijavljenih strijelaca njih čak 130 iz cijele Hrvatske, smatramo naš uspjeh jako dobrim s obzirom na to da nemamo uvjete za trening i prisiljeni smo putovati nekoliko puta tjedno na streljanu u Zagreb. Nadam se da će se ostvariti obećanje gradonačelnika i da ćemo kroz neko vrijeme imati streljanu na kojoj ćemo mi i ostali građani imaoci oružja moći gađati i s nama ostvarivati dobre rezultate i ime Kutine širiti diljem države. rekao je trener Stjepan Sviben .
(R. S.)


Izvor: radiomoslavina.hr13.9.2021. - SportBroj čitanja: 354 ... Autor: Žaklina ...