GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

Zlatko Babić održao prijam za Kutinčane koji su se s Euro kupa u kickboxingu vratili s 4 zlata


Gradonačelnik Zlatko Babić održao je prijam za članove Kickboxing kluba iz Kutine koji su osvojili 4 zlata na Europskom kupu u Karlovcu krajem svibnja. Zlatne medalje osvojili su  Vanja Burmudžija, mlađa kadetkinja Anđelina Filipović, mlađa kadetkinja Tena Kačmarček  te Renata Hoško u kategoriji mlađih kadetkinja.

U Vijećnici Grada Kutine gradonačelnik Zlatko Babić u društvu suradnika tim povodom je održao prijam za mlade sportaše, njihova trenera Dalibora Burmudžiju i potpredsjednika kluba Josipa Cerovca.

Gradonačelnik Babić istaknuo je nadasve uspjeh mladih sportaša te se dotaknuo važnosti sporta za rast, razvoj i društveni život djece i mladih. Tim putem zaželio im je puno uspjeha i u svim daljnjim natjecanjima.

Što zapravo mlade sportaše motivira za bavljenje kickboxingom te stignu li učiti uz brojne treninge, upitali smo Anđelinu i Vanju.

„Imam 12 godina, idem u osnovnu školu Stjepana Kefelje u Kutini. Treniram već 5 godina i kickboxing mi je super sport jer naučim puno toga, a u isto vrijeme se igram. Idem na puno izvanškolskih aktivnosti, no kickboxing mi je najzabavniji i tamo se mogu ispuhati“, rekla je  Anđelina Filipović.

„Tata me je motivirao za sport kojim se bavim od malena. Kickboxing mi je vrlo zabavan jer uvijek naučim nešto novo. Idem u OŠ Vladimira Vidrića i odličan sam učenik“ rekao nam je Vanja Burmudžija.

„Drago nam je što nas je gradonačelnik primio na temelju rezultata koji su naša djeca postigla na ovom Europskom kupu u Karlovcu.  Nadam se i  budućnosti dobrim rezultatima. Naši najmlađi članovi kluba na Europskom prvenstvu osvojili su četiri zlatne medalje, 33 bronce i 1 srebro. Naš Klub ima 83 člana, radimo u više sekcija, od kadeta do seniora. Unatoč situaciji s korona virusom, nastojali smo trenirati u skladu s mogućnostima te se nadam da će dobra klupska perspektiva uz podršku Grada nastavljati nizati dobre rezultate“, rekao je potpredsjednik Kickboxing kluba Kutina Josip Cerovec.

 

 8.6.2021. - SportBroj čitanja: 260 ... Autor: Ana Marija ...