GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

Organizirano cijepljenje radnika Petrokemije protiv Covid-19


Temeljem dogovora između Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Uprave Petrokemije d.d. sutra, 5. svibnja, provest će se organizirano cijepljenje radnika tvrtke protiv Covid-19. U vremenu od 9 do 12 sati cijepit će se gotovo 500 zaposlenika Petrokemije, koji su putem ankete provedene među svim radnicima izrazili zainteresiranost.

"Kako je do sada otprilike 100 radnika Petrokemije već preboljelo Covid-19, a još 150 ih je cijepilo kod svojih liječnika, sa sutrašnjim danom najmanje 700 radnika biti će cijepljeno prvom dozom cjepiva, čime se približavamo gotovo 60 – postotnoj procijepljenosti tvornice.

Na ovaj način Petrokemija d.d. želi proaktivno djelovati u zaštiti zdravlja svojih radnika, te stabilnosti poslovnih procesa u uvjetima pandemije. Uprava Petrokemije ovim putem izražava zadovoljstvo odgovornim ponašanjem radnika tvrtke.

Uz navedeno, nakon naših zaposlenika sutra će se u Petrokemiji cijepiti i značajan broj radnika drugih kutinskih poduzeća. Na taj način Petrokemija d.d. kao vodeća kompanija u gradu sudjeluje u jačanju održivog poslovanja lokalne zajednice i povećanju zdravlja lokalnog gospodarstva, među kojima je i dobar dio naših poslovnih partnera", poručili su iz Petrokemije.

 4.5.2021. - GospodarstvoBroj čitanja: 400 ... Autor: Ana Marija ...