GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

Održana skupština Udruge OSI Kutina


Udruga OSI unatoč otežanim uvjetima rada i provođenju projekata i programa uslijed pandemije u protekloj je godini ostvarila sve planove. Istaknuto je to na redovnoj godišnjoj skupštini Udruge.

Zadovoljstvo postignutim istaknula je i Jozefina Kranjčec, predsjednica Udruge OSI, jer je Udruga u protekloj godini unatoč pandemiji uspješno provela 10 projekata, 5 programa i dva Europska projekta na kojima je bilo zaposleno 45 osoba te je ukupni promet udruge dosegnuo 3 mil. kn.

U ovoj godini Udruga OSI nastavit će provoditi sve projekte te pokreću inicijativu za nabavku novog kombi vozila te za poboljšanje uvjeta rada Udruge.

Udruga OSI u razgovorima je sa nadležnim ministarstvom koje u Kutini želi otvoriti centar za pružanje socijalnih usluga za djecu s teškoćama i osobe si invaliditetom s područja; Kutine, Popovače, Velike Ludine, Lipovljana, Jasenovca i Novske.

U Udruzi OSI zato su nadaju da će uz podršku jedinica lokalne samouprave i Vlade RH uspjeti ostvariti plan o izgradnji zgrade u Danskom naselju u Kutini.

 

Više na: http://www.radiomoslavina.hr/2021/05/skupstina-udruge-osi-kutina-2/

 

Izvor: www.radiomoslavina.hr

 

 3.5.2021. - DruštvoBroj čitanja: 404 ... Autor: Ana Marija ...