GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

Volonterski centar Zaklada Sandra Stojić Kutina - Održan 2. modul edukacije 'Menadžment volontera'


U srijedu, 28. travnja 2021. godine  u suradnji s gradom Popovača u gradskoj vijećnici u Popovači održan je drugi završni modul edukacije 'Menadžment volontera' u sklopu programa Volonterskog centra Zaklada Sandra Stojić Kutina. Program financira Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike. Voditeljica/trenerica radionice je bila Meditta Hajdinac. 


Na radionici je sudjelovalo šest sudionika, a tema drugog modula je bila 'Potvrda o stečenim kompetencijama i promocija potvrde'. Sudionici su nakon saslušanog predavanja i dobivenih informacija na kreativan način sami ispisali Potvrdu o stečenim kompetencijama za postojećeg ili zamišljenog volontera u svojoj organizaciji. Na taj način su aktivno sudjelovali na radionici i pokazali da su usvojili znanje za samostalno izdavanje Potvrde o kompetencijama volontera za određenu svrhu. 

Po završetku edukacije svi su dobili Potvrdu o sudjelovanju odnosno o osposobljenosti za Koordinatora volontera.  Svim novim osposobljenim koordinatorima volontera čestitamo i želimo puno sreće i uspjeha u osmišljavanju i provedbi novih volonterskih programa u njihovim organizacijama!  

 

 

 

 

 

 

 

 

 29.4.2021. - DruštvoBroj čitanja: 355 ... Autor: Ana Marija ...