GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

Gradonačelnik Zlatko Babić u obilasku Radničkog naselja - Krč u društvu suradnika


Gradonačelnik Grada Kutine Zlatko Babić u društvu zamjenika Damira Markuša, pročelnika UO za gospodarstvo, poduzetništvo i razvoj Hrvoja Krmelića te pročelnika UO za komunalni sustav, građenje i zaštitu okoliša Eduarda Gelešića obišao je društveni dom u Radničkom naselju - Krču gdje ih je dočekao predsjednik VMO Radničkog naselja Mile Jurkić.  

U posljednje tri godine u spomenutom domu nabavljen je novi inventar, izvršeni su radovi na krovištu te je nedavno zamijenjena stolarija u vrijednosti 25.000,00 kn.

 

Osim spomenutih ulaganja razgovaralo se i o  daljnjim radovima, kako u samom naselju, tako i u blizini doma.

Predsjednik VMO Radničkog naselja Mile Jurkić zahvalio se gradonačelniku na dolasku u dom te na svemu što su do sad učinili za adaptaciju spomenutog prostora.

 

Zamjenik gradonačelnika Damir Markuš rekao je kako se dosta uložilo u posljednje tri godine, no potrebna su i daljnja ulaganja u samo naselje. "Dosta je uloženo u društveni dom i još se dosta bude radilo. Sada nam je prioritet dječje igralište kraj doma na kojem je drvenarija stara i ono je u lošem stanju. Dječje igralište potrebno je našem naselju te se nadam kako će i ono uskoro biti uređeno te da će djeca imati adekvatan prostor za igru i druženje. Dosta djece dolazi ovdje te se nadam kako ćemo i dalje raditi za dobrobit našeg mjesta" rekao je g. Markuš.

 

"Uz to smo pokrenuli postupak rješavanja imovinsko pravnih odnosa nogometnoga igrališta u blizini doma što je bitno radi jačanja i osiguravanja društvene infrastrukture u sklopu mjesnog odbora i  za potrebe NK Dinamo Kutina Krč i njihovih aktivnosti" rekao je pročelnik Hrvoje Krmelić.


"Od prvih dana mandata svakodnevno obilazim terene, naša naselja, gradilišta i sugrađane. Danas smo obišli društveni dom u Krču te vidimo sve što je učinjeno u posljednje tri godine, no zasigurno postoji potreba za daljnjim radovima. G. Markuš i g. Jurkić razgovarali su s nama o stanju u samom domu i naselju i drago mi je što kroz našu komunikaciju možemo raditi za dobrobit naših sugrađana" rekao je gradonačelnik Zlatko Babić.

 

 
23.2.2021. - DruštvoBroj čitanja: 566 ... Autor: Žaklina ...