GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

Novi krov na društvenom domu u Selištu


Gradonačelnik Grada Kutine Zlatko Babić u društvu pročelnika UO za gospodarstvo, poduzetništvo i razvoj Hrvoja Krmelića, predsjednice Mjesnog odbora Selište Milene Amidžić i Branislava Krupljana obišao je radove na krovištu društvenog doma u Selištu.

Nakon  niza adaptacija unutarnjeg prostora, od stolarije, podova do sitnih radova, 2021. godine na red su došli i radovi na krovištu. Sami radovi su vrijedni više od 200.000,00 kuna te će njima dom zasigurno biti adekvatnije opremljen.

"U zadnje tri godine intenzivno se ulaže u mjesni dom, izrazito se vidi veliki napredak, od unutarnjih i vanjskih sanacija. Stvarno je veliki napredak, a to puno znači nama mještanima koji  koristimo dom. Nadamo se i u budućnosti takvoj suradnji za naše Selište" rekla je gđa Milena Amidžić.

“I u idućem razdoblju ulagat ćemo u naša prigradska i gradska naselja, projekt po projekt te ćemo i dalje ustrajati u ravnomjernom razvoju grada. Sva naša naselja jednako su nam bitna“, rekao je gradonačelnik Grada Kutine Zlatko Babić.

 18.2.2021. - GospodarstvoBroj čitanja: 536 ... Autor: Ana Marija ...