GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

Gradonačelnik Zlatko Babić u obilasku radova na projektu Aglomeracije u Ilovoj


Danas su Gradonačelnik Kutine Zlatko Babić, direktor Moslavine d.o.o. Mijo Šepak i predsjednik VMO Ilova Dražen Ferić obišli radove na projektu Aglomeracije u Ilovoj.

Samim projektom u naselju će biti izgrađeno 6.480 m vodovoda te 700 m kanalizacije. 

Ulice u kojima se radi samo vodovod su:

Ulica Vladimira Nazora i braće Perkovića = 3.300m (od nogometnog igrališta do rijeke Ilove) u dužini od 3.300 m, 

Ulica Vladimira Nazora (od crkve do Bezegove grede, prema Zbjegovači) gdje će biti izrađeno 1.490 m, 

Ulica braće Perkovića (ulica desno/zapadno prije prelaska rijeke Ilove) sa 220 m vodovoda te 

Ulica Ljudevita Gaja (nasuprot sjeverno od nogometnog igrališta prema Gojlu) u kojoj je se radi na 500m vodovoda. 

Ulice u kojima se provode radovi građenja i vode i kanalizacije su Ulica Vjekoslava Pavlovića (poslije doma u Ilovi lijevo/istočno) gdje će biti izgrađeno 400m vodovoda i 300m kanalizacije i Ulica Ivana Bonaja (prije crkve, lijevo/sjeverno prema Gojlu) u kojoj su radovi na 570m vodovoda te 400m kanalizacije. 

Djelatnici trenutno obilaze kućanstva u Rudarskoj i Naftaplinskoj (Gojlo) ulici radi utvrđivanja položaja budućih kućnih priključaka, koji bi se trebali početi graditi početkom 2021. godine. Obilazak kućanstava radi utvrđivanja položaja budućih kućnih priključaka nastavit će se kao što se odvijaju i radovi na izgradnji. 

"Iznimno mi je drago što radovi u projektu Aglomeracije napreduju u skladu s predviđenim, što je polako vidljiv napredak na nizu gradilišta u našim prigradskim i gradskim naseljima. Poboljšanje kvalitete života uvelike će se unaprijediti realizacijom ovog projekta. Projekt Aglomeracije Kutina najveći je projekt u Kutini nakon izgradnje Petrokemije te me raduje što smo krenuli uvelike u njegovu realizaciju", rekao je gradonačelnik Zlatko Babić.15.12.2020. - GospodarstvoBroj čitanja: 1379 ... Autor: Ana Marija ...