GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

Vrhunska kuglana u Športskom centru u Kutini za bezbrižna druženja


S jedne strane povratak u prirodu i vanjski sportovi sve su popularniji iz dana u dan među sportašima i rekreativcima. S druge strane, dvoranski sportovi gdje je moguće držati socijalnu distancu čak i između suigrača, dobivaju sve veći broj znatiželjnika. U vremenu kada je jedino sigurno da se sve mijenja, specijalizirana dvorana s odvojenim stazama čini se kao pravi izbor za pridržavanje preporuka i mjera prevencije, a u isto vrijeme u njoj se može i rekreirati i ostati u formi.

Jedna takva specijalizirana dvorana, točnije kuglana nalazi se u Kutini te je na usluzi i sportašima, ali i za privatno korištenje.

Naime, u sklopu Športskog centra Kutina krajem 2019. godine uređena je kuglana sa 6 potpuno novih staza uz svu potrebnu  najsuvremeniju opremu i infrastrukturu kako bi zadovoljila sve natjecateljske standarde. Dokaz kako se ovdje zaista radi o vrhunskoj dvorani govori i podatak da u njoj treniraju 4 kuglačka kluba (KK KUTINA, ŽKK MOSLAVINA, KK CIGLENICA – CIGLENICA i KK SLAVONAC – LIPOVLJANI) te u listopadu započinju i kuglačke lige.

Korištenje vrhunske kuglane moguće je i u privatnom aranžmanu za samo 40 kn po satu, a sve to kako bi potaknuli sugrađane na nove discipline, održavanje socijalne distance te ponudili dodatne sadržaje u gradu Kutini.  Iz Športskog centra Kutina poručuju kako će njihovo  stručno osoblje svakako pomoći svima, uputiti ih u "tajne" kuglanja te informirati sve posjetitelje o ostalim sadržajima koji se mogu koristiti u sklopu Športskog centra.

Radno vrijeme kuglane je od 8 – 23h svakim danom, a  ostali podaci o Športskom centru mogu se pronaći na https://www.sportskikt.hr/ dok o ostalim sadržajima u ponudi možete pročitati na https://www.sportskikt.hr/slobodni-sadrzaji/

 

 8.9.2020. - DruštvoBroj čitanja: 503 ... Autor: Žaklina ...