GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

Otvorenje Šaranskog kupa hrvatskih branitelja 2020.


Na jezeru Bajer u Kutini danas je svečano otvoren tradicionalni Šaranski kup hrvatskih branitelja i invalida Domovinskog rata. Dvadesetu godinu za redom na jezeru Bajer okupljaju se ribiči i entuzijasti koji se u ugodnom društvu natječu u ribolovu.

Ove godine na Kupu će se natjecati 23 ekipe u trajanju od 3 dana, do 6. rujna u 13 sati kada je proglašenje rezultata. Kup se odvija uz potporu Ministarstva hrvatskih branitelja i Grada Kutine.

Otvorenju šaranskog kupa uz gradonačelnika Grada Kutine, Zlatka Babića i njegovog zamjenika g. Damira Markuša, prisustvovali su i pročelnik Ureda gradonačelnika g. Robert Kolenc, savjetnik ministra hrvatskih branitelja g. Marko Ratković i predsjednik UDVDR Sisačko-Moslavačka Stjepan Hrastnik.

Nakon otvorenja kupa odala se počast svim hrvatskim braniteljima polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća u Kutini kod Križa s krunicom.

Sudionici ovog Šaranskog kupa izrazili su veliko zadovoljstvo i zahvalu svim organizatorima jer su i ove godine, unatoč koroni, organizirali šaranski kup te što poštuju sve preporuke iz nadležnih službi.4.9.2020. - SportBroj čitanja: 782 ... Autor: Ana Marija ...