GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

Izgradnja i opremanje dječjeg igrališta na Trgu dr. Franje Tuđmana


U Kutini posljednjih dana intenzivno se radi, bilo da se radi o privatnim investicijama ili uređenju samog grada. Grad Kutina tako je započeo s uređenjem, odnosno izgradnjom i opremanjem dječjeg igrališta na Trgu dr. Franje Tuđmana te je spomenute radove obišao i gradonačelnik Grada Kutine Zlatko Babić sa suradnicima.

Iz Grada ističu kako će se postojeće igralište proširiti, odnosno postavit će se nova gumena podloga na 100m2, postavit će se 5 novih sprava predviđenih za djecu do 7 godina starosti te će se radi sigurnosti djece  produžiti postojeća ograda. 
"Vrijednost radova na uređenju dječjeg igrališta je procijenjena na oko 200.000,00 kn što uključuje novu gumenu podlogu, nove sprave i urbanu opremu čime ćemo dobiti kvalitetan prostor za igranje, druženje i sigurno odrastanje naših najmlađih. Grad Kutina je Grad prijatelj djece i zaista nikome nije cilj da to bude samo floskula. Naprotiv, želimo omogućiti našim najmlađima sve uvjete za razvoj i igru i na tome neprestano radimo, kako u prigradskim naseljima tako i u samom centru grada" rekao je gradonačelnik Grada Kutine Zlatko Babić.  

 

 

 14.7.2020. - DruštvoBroj čitanja: 1035 ... Autor: Žaklina ...