GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

Kino Moslavina otvara svoja vrata 29. svibnja


Kino Moslavina kreće s radom nadolazećeg vikenda. U prostoru koji je dodatno uređen sezonu „novog normalnog“ otvorit će akcijska komedija OTKRILA SAM ŠPIJUNA u 17h i akcijskim BLOODSHOT u 20h.

 

U prodaji će biti svaki drugi red, obitelj ili društvo moći će sjediti zajedno ali između njih i sljedećeg gledatelja ostvarit će se propisani razmak. Put do blagajne bit će obilježen stalcima i odstojanjem a gledatelji će se odmah usmjeravati u dvoranu. Između projekcija izvršit će se dezinfekcija prostora.

 

Kino Moslavina sastavilo je raznoliki kino program do kraja lipnja koji se sastoji od: crtića, drama, akcijskih komedija, kriminalističkih trilera, dokumentarnih filmova i hororaca.

 

Od 1. srpnja planiraju krenuti i s kinom pod zvijezdama u parku pokraj POU: srijedom u 20:30h za djecu, a četvrtkom u 21 h za ostatak publike. Uz to i nadalje ostavljaju vikend hit filmove u prostoru kina. Da Kutinčani sve više dolaze u kino pokazuju i brojke tako da je u 2019. kino posjetilo 11.327 gledatelja. Razlog tome su i filmovi koji dolaze u istom tjednu kao i u velikim cineplexx centrima, a cijena ulaznice u Kinu Moslavina daleko je manja.

 


„Ova godina je krenula odlično, u kinu je završena velika i kompletna sanacija elektroinstalacija, uveden je novi sustav grijanja i klimatizacije, postavljena vatrodojava, zidovi su oličeni, izvršeno je kemijsko čišćenje stolica i zastora, nabavili smo 100 spužvastih podmetača za kino stolice za djecu, imamo nova ulazna vrata u kinu i predvorju ali i u maloj dvorani i na ulazu u staru Upravnu zgradu. Pokrenuli smo novi način prodaje ulaznica putem aplikacije a uskoro će krenuti i web prodaja. Kino ima novi vizualni identitet i ažurnu web stranicu, FB i Instagram a uveli smo i novi sustav videonadzora unutarnjeg i vanjskog prostora zgrade. Sve su to nastojanja da nam posjetitelji budu zadovoljniji i sigurniji a kultura u Kutini ostane živa“, zaključuje ravnateljica POU Kutina, Jasminka Molnar. (izvor pou fb i radiomoslavina.hr)
27.5.2020. - KulturaBroj čitanja: 777 ... Autor: Žaklina ...