GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

Ljetna razbibriga i u 2020. godini


21.svibnja 2020. u Gradskoj vijećnici Grada Kutine održan je prvi sastanak Koordinacijskog odbora Kutina – Grad prijatelj djece na kojem je glavna tema bila organizacija Ljetne razbibrige 2020. godine.Uz preporuku  gradonačelnika i suglasnost Gradskog Stožera civilne zaštite  Koordinacijski odbor Kutina je  donio odluku o održavanju Ljetne razbibrige 2020. godine uz poštivanje epidemioloških mjera i uputa.  Kako je velik broj aktivnosti do sad bio odgođen ili otkazan, zasigurno će ovogodišnja Ljetna razbibriga i više nego inače razveseliti sve građane Kutine, kako djecu tako i roditelje.

 

Već 10 godina u Kutini se održavaju  ljetne radionice za djecu predškolskog i školskog uzrasta te su nezaobilazni dio djetinjstva djece Grada koji rado sudjeluju u kreativnim i zabavnim sadržajima koje organiziraju kutinske udruge i ustanove (Turistička zajednica Grada Kutine, Knjižnica i čitaonica, Muzej Moslavine, Udruga OSI, Modelarski centar, osnovne škole i  mnoge druge).

 

Nakon sastanka Koordinacijskog odbora odaslani su pozivi  za sudjelovanje na Ljetnoj razbibrizi kutinskim gradskim udrugama koje se poziva da kroz zanimljive i kreativne radionice se uključe u program Ljetne razbibrige te tako doprinesu tradiciji ljeta u Kutini.

Ovogodišnje radionice će se održavati svake srijede tijekom srpnja od 1. do 29.srpnja u vremenu od 18.30 do 20.30 sati u parku ispred Pučkog učilišta.

 

"Predah od vrućine u ljetnim danima uz druženje djece i roditelja postao je nezaobilazan dio ljeta u Kutini, a za sadržaje će se pobrinuti mnoge kutinske udruge i ustanove. Drago mi je da naše udruge surađuju i osmišljavaju program za naše najmlađe te me raduje program ovogodišnje Ljetne razbibirige" rekao je gradonačelnik Kutine Zlatko Babić.

 

Gđa. Renata Vlahek ispred Koordinacijskog odbora poručila je kako ju izrazito veseli ponovno druženje i stvaranje nezaboravnih uspomena koje će obilježiti i ove ljetne praznike, naročito kada je 2020. godina donijela nove prepreke i "upute"  o druženju.

 

 

 21.5.2020. - DruštvoBroj čitanja: 535 ... Autor: Žaklina ...

RSS