GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

Knjižnica i čitaonica Kutina polako otvara svoja vrata sugrađanima


Gradonačelnik Zlatko Babić danas je obišao Knjižnicu i čitaonicu Kutina. U posljednje vrijeme Knjižnica i čitaonica Kutina svoj je rad prebacila u digitalne sfere i e-knjige ali već od sutra 28. travnja ponovno će otvoriti vrata svojim vjernim korisnicima. Veseli ih ponovni susret sa svima posjetiteljima te se njihova vrata otvaraju u 14 sati. U Knjižnici se mogu posuđivati i vraćati knjige dok je čitaonica i dalje zatvorena.

Ravnateljica Knjižnice objasnila je, kako kao način provođenja mjera prevencije protiv korona virusa, neće biti dužeg zadržavanja u prostoru knjižnice te neće biti moguće slobodno kretanje među policama, a svi korisnici se mole da naruče knjige putem maila knjiznica.kutina@gmail.com ili putem telefona 683-558 kako bi ih djelatnici knjižnice pripremili za vas.

„Mjere polako popuštaju ali je na nama i dalje poštivanje mjera prevencije kako se ne bi korona virus ponovno aktivirao i zadesio nas u još goroj mjeri. Čuvajmo naš grad i naše bližnje, svakog dana, ne samo dok je korona tu.“, poručio je gradonačelnik Zlatko Babić.


27.4.2020. - KulturaBroj čitanja: 1063 ... Autor: Ana Marija ...