GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

Održano predavanje „Kako dobro kumunicirati?“


Zajednica Talijana Dante Moslavina u svojim je prostorijama u ulici Andrije Hebranga organizirala predavanje koje je održala mag. psihologije iz Višnjana, Luana Poleis.

Luana Poleis magistra je psihologije, smjer kazneno istražne odnosno sudske psihologije, i certificirani NLP praktičar. U poslu se bavi individualnim savjetovanjem i terapijom djece, adolescenata i odraslih, a dosad je stekla zavidno iskustvo psihoterapijskog rada s obiteljima koji kroz život susreću različite probleme i izazove – od rastave do problema koji nastaju kao nuspojave psihološkog odrastanja i adaptacije.  Za kvalitetan odnos Luana Poleis presudnom vidi dobru komunikaciju, tako da predavanje s razlogom nosi naziv „Kako dobro komunicirati?“.

Tribina je bila vrlo dobro posjećena, a uz članove Zajednice Talijana Dante Moslavina posjetili su je i brojni građani. Interakcija publike i predavačice, zanimljivo predavanje i slobodno postavljanje pitanja bila je sastavnica ove radionice.

Ispred Grada Kutine predavanju je nazočio pročelnik Robert Kolenc. U svoje i u ime gradonačelnika Zlatka Babića pozdravio je nazočne te izrazio zadovoljstvo održavanja ovakvog predavanja.

Marijeta Di Gallo predsjednica Zajednice Talijana Dante Moslavina uvodno je predstavila predavačicu mag. Poleis na radionici koja je financirana sredstvima Talijanske Unije. Ovo je samo jedan od događaja koji Zajednica Talijana Dante Moslavina organizira za sve građane Kutine i tako aktivno doprinosi društvenom životu grada.

Izvor: www.radiomoslavina.hr11.2.2020. - DruštvoBroj čitanja: 974 ... Autor: Ana Marija ...