GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

Natjecanje u Kutinskoj matematičkoj ligi


Nakon provedenih kvalifikacija po školama u srijedu 5. veljače 2020. godine održano je prvo kolo Kutinske matematičke liga, sezona 2019/2020.

Domaćin je bila Tehnička škola Kutina. Okupljanje je započelo u 15.30 sati u holu škole, a početak je bio u 16 sati. Uz domaćina škole prof. Stjepana Uroića na prvom kolu ovogodišnje lige prisustvovali su svi nastavnici i učitelji iz ostalih škola u gradu i predstavnici Zajednice tehničke kulture Kutina i dopredsjednik gradskog vijeća i voditelj Županijskog Centra izvrsnosti podružnica Kutina Ivica Glibo dipl.ing.

Zvonimir Lernatić, predsjednik Zajednice tehničke kulture Kutina na početku pozdravio je sve prisutne i zahvalio se domaćinu na odličnoj organizaciji i gradu koji sve to podržava i financira preko Centra izvrsnosti. Svim natjecateljima poželio je dobar uspjeh na natjecanju u prvom kolu i proglasio ligu otvorenom.


Domaćin drugog kola, koje će se održati u srijedu, 11. ožujka 2020. godine bit će Srednja škola Tina Ujevića . Više o svemu nakon drugog kola.

Rezultate prvog kola pratite na linku: https://carnet-my.sharepoint.com/:f:/g/personal/zeljko_turkalj_skole_hr/EgGKRyByMlxGt1KywLb863kBNRPLplxaWxv1dJBmv72L7A?e=KGcdRT

Izvor: www.radiomoslavina.hr

 7.2.2020. - DruštvoBroj čitanja: 928 ... Autor: Ana Marija ...