GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

ŠRK "Amur" Petrokemija Kutina održalo Godišnju skupštinu25.01.2020 godine ŠRK"Amur" Petrokemija Kutina održalo je Godišnju skupštinu kojoj je prisustvovalo 157 članova s pravom glasa. Kao rezultat dobrog rada u klubu dokaz je broj članova koji je trenutno 500 i u stalnom je porastu. 

Uz rekreativan ribolov klub ima i natjecateljske ekipe u više kategorija (kadeta, juniora i seniora) koji ostvaruju odlične rezultate na županijskim, državnim i svjetskim natjecanjima tako da se klub može pohvaliti kako u svojim redovima ima i svjetske prvake u Šaranskom ribolovu, kao i ljude koji godinama pomažući logistički Hrvatskoj Šaranskoj reprezentaciji na Svjetskim prvenstvima promoviraju  klub ŠRK " Amur" Petrokemija Kutina i sam Grad Kutinu po Hrvatskoj i svijetu! „Moram istaknuti i odličan rad s mladim ribolovcima što rezultira i porast broja djece u klubu“ rekao je zamjenik gradonačelnika Grada Kutine Damir Markuš i pozdravio sve prisutne te zaželio im puno uspjeha u daljnjem radu. 

Uz zamjenika gradonačelnika, Skupštini je prisustvovao i Robert Kolenc, predsjednik Zajednice sportskih udruga Grada Kutine. 

Rad kluba na skupštini pohvalio je i  predsjednik HŠRS g.Vladimir Sever naglasivši kako dobar rad kluba na gospodarenju vodama Grada Kutine i ribljeg fonda sa sve većim brojem kapitalnih riba u istima je prepoznat, ne samo u Hrvatskoj nego i u svijetu.

U.O. ŠRK " AMUR" Petrokemija Kutina na čelu s predsjednikom Sinišom Fialom, dopredsjednikom Dubravkom Turjakom, tajnikom Brankom Židekom i članovima kluba raduju se novim iskustvima, natjecanjima i druženjima sa starim i novim članovima kluba.

 

 
27.1.2020. - SportBroj čitanja: 1610 ... Autor: Žaklina ...