GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

Zimska čarolija – koncert Matilde Sulpasso


Na Zimskoj čaroliji u Kutini protekli je vikend održan koncert Matilde Sulpasso. Djevojka kutinskih korijena, rođena je i živi u Veroni, no i ovaj je Božić provela u krugu majčine obitelji Solenički, te za Kutinčane zapjevala u programu Zimske čarolije.

Matilda Sulpasso pobjednica je nekoliko natjecanja u pjevanju u Italiji, a sa svojim ocem Markom Sulpasso kao pratnjom na gitari, često nastupa pod nazivom”Accoustic duo” u Veroni, ali i drugim gradovima.

Duet je usmjeren na žanrovski kvalitetne ritam i blues, te rock uspješnice, a nije im strana ni novija glazba koja vuče korijene iz spomenutog glazbenog bazena poput Amy Winehouse s čijom je Back to black Matilda i otvorila koncert u Kutini.

Snažan i upečatljiv vokal mlade pjevačice i njezina ležernost na sceni dobitna je kombinacija s kojom će ova studentica ekonomije iz Verone imati još puno toga za reći u svojoj glazbenoj karijeri. Kutinčani su uživali u akustičnom koncertu, a sve je to dio programa koji će nas uvesti u Novu 2020. godinu u organizaciji Turističke zajednice Grada Kutine.

www.radiomoslavina.hr30.12.2019. - DruštvoBroj čitanja: 1171 ... Autor: Martina ...