GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

Izložba radova Udruge umirovljenika Petrokemije uz Dan grada


Udruga umirovljenika Petrokemije već dugi niz godina uz Dan Grada Kutine organizira izložbu ručnih radova i rukotvorina svojih članova. Ovom tradicionalnom izložbom u prostoru Inakema članovi udruge žele poručiti da su još aktivni i svojim hobijima rade na obogaćivanju društvenog života Kutine.

U programu otvorenja izložbe nastupio je Zbor udruge umirovljenika Petrokemije Kutina koji uspješno vodi Renata Brozović.

Uz zbor ove udruge, otvorenje izložbe uveličale su i dvije autorice pjesama Nena Pelcman i Anica Vukić svojim stihovima, a koje i danas pišu pjesme.

Članove udruge pozdravio je predsjednik Udruge umirovljenika Petrokemije, Branko Straga, a u ime Grada Kutine izložbu je otvorio Robert Kolenc. Pohvalio je tom prilikom rad zbora, te uručio zahvalnice i priznanja svim umirovljenicima za izlaganje na ovoj izložbi.

Umirovljenici su se družili u svom prostoru uz razgledavanje izložbe i domjenak, gdje su dali svoj doprinos obilježavanju Dana grada Kutine, grada kojega su tijekom niza svojih radnih godina aktivno gradili svojim postignućima.

 7.11.2019. - DruštvoBroj čitanja: 1153 ... Autor: Martina ...