GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

Poziv za dostavu fotografija volonterskih programa u 2019.


Agencija lokalne demokracije Sisak u suradnji s Gradom Siskom postavlja četvrtu izložbu volonterskih programa u okviru programa „Volonterski centar Sisak“.  Ove godine Poziv je otvoren za organizatore s područja cijele Sisačko-moslavačke županije.

Otvorenje izložbe je predviđeno za 5. prosinca 2019. godine, kada se obilježava i Međunarodni dan volontera. Tijekom otvaranja izložbe dodijeliti će se nagrade za volontere i koordinatore volontera godine Grada Siska. Izložba će biti postavljena mjesec dana, nakon čega je planirano gostovanje izložbe u javnim prostorima na području Siska i Sisačko-moslavačke županije tijekom 2020. godine. Nakon ciklusa gostovanja izložbe, fotografije izložene na istoj se vraćaju vlasnicima, odnosno organizatorima volontiranja.

Agencija lokalne demokracije Sisak poziva sve organizatore volontiranja s područja Siska i Sisačko-moslavačke županije na sudjelovanje u izložbi na način da dostave fotografije svojih volonterskih programa koje će biti izložene na istoj. Od svakog organizatora volontiranja odabrati će se najmanje jedna fotografija kako bi se prikazale različite mogućnosti za volontiranje na lokalnoj razini, ali i kako bi se dala vidljivost različitim načinima kako se kroz volontiranje doprinosi razvoju i poboljšanju kvalitete života u zajednici.

Više o načinu prijave i dostavljanju fotografija možete pogledati na linku http://vcs.lda-sisak.hr/poziv-za-dostavu-fotografija-volonterskih-programa-u-2019/6.11.2019. - DruštvoBroj čitanja: 560 ... Autor: Martina ...

RSS