GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

Odjelu zdravstvene zaštite dojenčadi i predškolske djece Doma zdravlja Kutina Kaufland Hrvatska donirao 10,000 kn


Listopad je za Kaufland slavljenički mjesec jer čak 6 poslovnica slavi rođendane. Tijekom listopada, u 6 gradova, 6 bolnica dobilo je donaciju u iznosu 10.000 kuna za pedijatrijske odjele. Tom prigodom, Kaufland je htio učiniti nešto dobro za lokalne zajednice u kojima uspješno djeluje dugi niz godina te je donirao po 10.000 kuna pedijatrijskim odjelima bolnica i domova zdravlja u gradovima u kojima poslovnice slave 10, odnosno 15 godina rada. Radi se o trgovinama Kauflanda u Dugom Selu, Novoj Gradišci, Kutini, Osijeku, Vinkovcima i Požegi. Kaufland Hrvatska  je iznos od 10.000 kuna donirao Kliničkom bolničkom centru Osijek – Klinici za pedijatriju, Općoj županijskoj bolnici Vinkovci - odjelu za pedijatriju, Odjelu zdravstvene zaštite dojenčadi i predškolske djece Doma zdravlja Kutina, Općoj županijskoj bolnici Požega - Odjelu za pedijatriju, Općoj bolnici Nova Gradiška - odjelu za pedijatriju te Domu zdravlja Dugo Selo za uređenje pedijatrijske ordinacije.

„Drago nam je što smo donacijama bolnicama i domovima zdravlja doprinijeli boljim uvjetima za najmlađe i nadamo se sličnim projektima u budućnosti“, rekla je Marija Franić, voditeljica Korporativnih komunikacija u Kauflandu.

Odjelu zdravstvene zaštite dojenčadi i predškolske djece Doma zdravlja Kutina Kaufland Hrvatska je donirao 10,000 kn.

Kaufland je u Kutini prisutan 10 godina pa je uz obljetnicu htio učiniti nešto dobro za lokalnu zajednicu, a rođendan proslaviti i posebnim akcijama za kupce u svom trgovačkom centru.

 25.10.2019. - DruštvoBroj čitanja: 1241 ... Autor: Martina ...