GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

Kutinjani na internacionalnom kickboxing kupu "Sana Open 2019"


U subotu 05.10.2019. u Sanskom Mostu (BIH) održan je internacionalni kup u kickboxingu 'Sana Open 2019.' Natjecala su se 22 kluba sa 130 boraca u 222 starta. Pokazane su vrlo dopadljive borbe u pretežito kadetsko juniorskoj konkurenciji.

Kutinjani su nastupili sa svoja tri juniorska predstavnika, Šimun Filipović, Ivan Bilogrlić i Katarina Marenčić.


 

Šimun Filipović je zabilježio 3 pobjede do finala, eliminirajući svoje protivnike rezultatom 3:0. Pokazao je svoju tehničku nadmoć i sve borbe sigurno priveo kraju u kick lightu,kategorija -74kg. Na kraju turnira proglašen je najboljim juniorom turnira.


 

Katarina Marenčić radila je u skupini -55kg kick light, Ivan Bilogrlić radio je skupinu -84kg. kick light, no nisu uspjeli protiv boljih protivnika zabilježiti pobjednički rezultat. Pokazali su sve osobine dobrih boraca, i da se na njih može računati u narednom periodu. Bili su vrlo borbeni, i dobro su parirali svojim protivnicima.

Turnir je svima dobro došao za brušenje forme za velike međunarodne turnire koji dolaze krajem mjeseca, pa tijekom studenog i prosinca. Trener Josip Cerovec je iznimno ponosan na svoje sportaše.


 

Izvor: Kickboxing Kutina
9.10.2019. - SportBroj čitanja: 707 ... Autor: Žaklina ...