GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

Kutinčanima 2.bronce s 20. Bosnia and Hercegovina Open 'Bihać 2019'


U subotu je u Bihaću održan 20. Bosnia and Hercegovina Open 'Bihać 2019' u kickboxingu. Natjecali su se natjecatelji iz tri zemlje u disciplinama point fightinka, kick lighta i glazbenim formama. Ukupno je nastupilo 158 natjecatelja u 273 starta. Turnir je bio kvalitetan i okupio dosta vrlo kvalitetnih boraca.

Od Kutinčana  nastupili su Šimun Filipović, koji je promijenio  skupinu prešavši u težu skupinu do 75kg, a  prešao je iz starijih kadeta u juniorsku dobnu skupinu, što mu je činilo i dodatno opterećenje. U vrlo zahtjevnim borbama pokazao  je solidnu pripremljenost, no imao je ispred sebe vrlo solidne starije i teže protivnike.  U ¼ dobije Martina Sučića iz Livna s 2:1, a ½ je izgubio od Samira Basanovića (Bihać) s 2:1.

Doris Magdić je također nastupila u disciplini kick light. Radila je protiv vrlo dobre Adne Behrem (trenutno EP u istoj disciplini) i izgubila ½ s 3:0. Doris je radila dobro i trenutno pojačava formu, no imala je protiv sebe vrlo motiviranu Adnu, koja je nošena svojom publikom dala sve od sebe kako bi pobijedila.

Ukupno uzeto dobar nastup kutinčana u prvom jesenskom nastupu.23.9.2019. - SportBroj čitanja: 1048 ... Autor: Martina ...

RSS