GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

Veliki broj posjetitelja na adrenalinskom spektaklu "Motor show"


Na prostoru kod Sportskog centra u Kutini održan je motociklistički spektakl za sve ljubitelje ovog adrenalinskog sporta u organizaciji Matije Podhraškog, mladog stund vozača iz Kutine i vlasnika Guinessovog rekorda u vožnji motora na glavi.

Ovaj adrenalinski spektakl privukao je veliki broj posjetitelja koji su tom prigodom mogli vidjeti najatraktivnije Stunt vozače Europe, koji dolaze iz Njemačke, Italije, Srbije, Slovenije, Austrije, Mađarske i Hrvatske vozače. Predstavljena je i izložba luksuznih automobila u organizaciji ONE LIFE RALLY-a i CLEAN FELLAS.

Adrenalinski spektakl dolaskom je podržao i gradonačelnik Grada Kutine Zlatko Babić koji je pratio show od početka, pa do samoga kraja. U provedbi programa, Matiji je u pomoć priskočio i Grad Kutina.

Matija Podhraški sam osmišljava svoje trikove, a u svoje nepune 24 godine ostvario je niz zapaženih rezultata. Šest je puta bio prvak Hrvatske, osvojio je prvo mjesto na svjetskom natjecanju za najbolji trik u Bugarskoj 2013., devet prvih mjesta na europskim natjecanjima u najduljoj vožnji na prednjem kotaču, utrkama na zadnjem kotaču, a vlasnik je i europskog rekorda u vožnji na prednjem kotaču.

Finale večeri začinio je after party uz DJ izvedbu.

 8.7.2019. - SportBroj čitanja: 1399 ... Autor: Martina ...