GRAD KUTINA, Hrvatska © Grad Kutina
Menu

Trofej Dinamo - kompletirana grupna faza natjecanja u Kutini


Trofej Dinamo u Kutini i danas nastavlja sa uzbudljivim utakmicama i to ženskih ekipa. Prva utakmica počinje u 19:00 sati na igralištu OŠ Vladimir Vidrić, prilagođenom za malonogometni turnir po pravilima futsala.

Jučer je kompletirana grupna faza natjecanja u Kutini te su poznati svi parovi četvrtfinala koji će se, kao i borba za medalje, odigrati danas kada je na rasporedu i ženski turnir.

HNŠK Moslavina u derbiju je svladao Olujni Bljesak rezultatom 3:0 (Stjepan Petrović, Luka Perić i Ivica Majić), a autsajdera NK Dinamo Krč s 8:1. Po dva pogotka zabili su Vitomir Novak, Ivica Majić i Perić, a jedan su dodali T. Novak i Matković, dok je jedini pogodak za krčki Dinamo zabio Marko Borić.

Kao druga momčad iz grupe u četvrtfinale se plasirao Olujni Bljesak koji je svladao Dinamo Krč sa 7:3. Po dva pogotka zabili su Nikola Stanković i Luka Lončarević, a jedan Ante Lovrić, Željko Ostrman te “dinamovac” Sven Leško koji je zabio u vlastitu mrežu. Za Dinamo dva pogotka zabio je Ivan Strgar, a jedan Dražen Turina.

Skupina D bila je sastavljena isključivo od lokalnih ekipa, a osvojila ju je CB Barba Frizerski Salon Mirela koja je sa 6:3 bila bolja od Moje Golubice (hat-trickove su zabili Robert Radić i Domagoj Gelo, a za Golubicu dva pogotka zabio je Filip Škarica i jedan Tomislav Gača). Te u izravnom dvoboju za prvo mjesto Moslavce nakon penala.

Moslavci su vodili 2:0 pogocima Darija Cvrtile i Brune Vlajsovića, a CB Barba je izjednačila dvama pogocima Gela. No, bolji omjer na kraju omogućilo im je bolje izvođenje penala.

Napomenimo i kako su Moslavci upisali najuvjerljiviju pobjedu turnira svladavši CB Moju Golubicu s 10:0. Mateo Duvnjak zabio je hat-trick, Cvrtila i Josip Šenija po dva pogotka, a jedan su zabili Vlajsović, Ivan Glavurdić i Branimir Gotšlih, ali u svoju mrežu…

Sve rezultate, strijelce i ljestvice možete pronaći http://trofej-dinamo.hr/turniri/turniri-kutina/ .

U četvrtfinalu ćemo tako gledati sraz dvije zagrebačke ekipe Dječjeg nogometa i Poliklinike Ribnjak Autoškole Klindić, dvije bjelovarske ekipe Domorad i Koestlin, a imamo i dva “kutinska” para HNŠK Moslavina protiv Moslavaca te CB Barba Frizerski salon Mirela protiv Olujno Bljeska.

Iako je žena u početku trebalo biti pet, pa je ta brojka pala na četiri, u posljednji tren nastup je otkazala ekipa Vinkovci te će cure odigrati turnir između tri ekipe, svaka sa svakom jednokružno. Turnir će se otvoriti dvobojem Zagreb 041 – Cure za 5, nakon čega će se “Pjesnikinje” sučeliti s ekipom NK Dinamo iz Osekovog, dok ćemo na kraju gledati lokalni derbi Cure za 5 – NK Dinamo Osekovo.28.6.2019. - SportBroj čitanja: 2761 ... Autor: Martina ...